Over jump!

jump! is een talentontwikkelingstraject voor jonge beeldend kunstenaars in Brabant in samenwerking met vier Brabantse galeries.De realisatie van dit project is mede tot stand gekomen door het ontwikkelprogramma TalentHub Brabant, met financiële steun van de provincie Noord-Brabant en advies van Kunstloc Brabant.

 

Na het succes van de eerste versie van jump!, die in 2014 van start ging, krijgt opnieuw een aantal kunstenaars de kans dit talentontwikkelingstraject te volgen.

 

Vier galeriehouders begeleiden en promoten negen beeldend kunstenaars en introduceren hen in de complexe wereld waar kunstenaars, kopers, verzamelaars en kunstdeskundigen elkaar treffen en zaken doen. Daarnaast leveren de galeriehouders ook kennis, netwerken en faciliteiten aan waarvan de kunstenaars gebruik kunnen maken. 

 

De negen kunstenaars krijgen gedurende anderhalf jaar zowel een gezamenlijk als een individueel ontwikkelingstraject aangeboden. Binnen dit programma staat de ontwikkeling van zijn of haar beroepspraktijk centraal met de nadruk op artistieke kwaliteit, ondernemerschap en werkhouding. De kunstenaars volgen cursussen en trainingen die ervoor zorgen dat zij vaardigheden op doen die zij kunnen inzetten in het opbouwen van hun beroepspraktijk.

TalentHub_Logo_Kleur_1.png
Logo-Provincie-1530x852.png

jump!

SOCIAL MEDIA

VRAGEN?

© 2023 by ARTISTS COOPERATIVE. Proudly created with Wix.com